Restaurantul MAX, condus cu pasiune de priceputul său patron Gianfranco Colonna, se află la foarte mică distanţă de Piaţa Mică a Sibiului, pe strada Ocnei, colţ cu str. Pielarilor, în inima fostului cartier medieval meşteşugăresc. Aici eşti aproape de centru şi în acelaşi timp călător în trecutul oraşului care în 2007 a fost Capitala Europeană a Culturii.

Casa, construită în sec XIV, e un ansamblu arhitectonic specific mediului urban al micii burghezii din vremea dezvoltării breslelor meşteşugăreşti. Astăzi renovată cu grijă, elegantă şi discretă, oferă privirii un contrast plăcut între albul pereţilor şi roşul ferestrelor, cu obloanele din lemn păstrate în original.

Cele două nivele ale casei oferă spaţii atât de bar, cât şi de servire a mesei. La parter se află un lounge care combină cele două funcţii, iar salonul de la etaj impresionează prin atmosfera caldă de eleganţă şi intimitate, accentuată de efectul decorativ al lemnăriei originale de susţinere şi de mobilierul vechi, care dau acestui spaţiu nota atât de specifică a unui crâmpei de istorie.

Max by Piazzetta
Ocnei Str. 22
Sibiu 550188

Tel: 0269 233 003
info@max-restaurant.ro

Program de luni până duminică 12.00-24.00

map