Michelangelo_BacchusVinul este unul din cele mai vechi patrimonii culturale ale omenirii şi este un cadou minunat primit de la natură. Atât în ocazii speciale, unde ne însoţeste cu solemnitate în momentele importante din viaţa, cât şi zi cu zi, ca un vesel companion al prieteniilor mai noi şi mai vechi, vinul e prezent în existenţa noastră. Se ştie că un vin bun, consumat cu moderaţie, este şi un aliat al sănătăţii, iar plăcerea de a-l savura face casă bună cu bucatele alese, cărora le rotunjeşte şi împlineşte aromele.

Cultura vinului nu poate fi una improvizată, ea trebuie cultivată cu grijă şi delicateţe.  Cu cât suntem mai dedicaţi cunoaşterii acestei băuturi nobile, cu atât mai mult vom putea aprecia caracteristicile sale şi ne vom putea bucura din plin de el.

Crama restaurantului nostru deţine o comoară preţioasă pe care noi o tratăm cu grijă. Suntem mereu în căutare de produse noi care să aducă echilibrul corect între calitate şi preţ. Dacă doriţi să savuraţi vinul în liniştea şi caldura căminului dumneavoastră, de la noi puteţi cumpăra vinul preferat.

Michelangelo Bacchus